Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سعیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور و رئیس کمیته علمی همایش عطار نیشابوری در همایش ملی عطار و در جمع حاضرین در مراسم اظهار داشت: عطار نیشابوری به عنوان چهره ای جهانی، یکی از شخصیت های اصلی در اعتلای این شهر است و در حوزه عرفان و ادب ایرانی – اسلامی صاحب نظرات قابل توجهی است که نقد و واکاوی این دیدگاه ها برای انسان امروز هم، سودمند خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اندیشه های والا و همیشگی عطار همواره بر مخاطبان عام و خاص اثر مثبت گذاشته و در تعالی سطح فرهنگی آنها موثر بوده است بعلاوه کلمه ها در شعر او آن چنان باهم ترکیب شده اند که باعث بر انگیخته شدن شور و هیجان در آدمی می شود.

وی افزود: اندیشه های والای این شاعر برجسته همچون دریایی بی کران است که نوشیدن جرعه ای از آن می تواند بر معرفت و پختگی شنونده و خواننده اثرگذار باشد که این ویژگی علاوه بر روی شخصیت فارسی زبان ها بلکه غیر فارسی زبان ها نیز وقتی با تفکرات غنی ایرانی - اسلامی شیخ نیشابور آشنا می شوند،بر کمال معرفتی او صحه می گذارند وبه لحاظ معرفتی افق زندگیشان گسترده تر می شود.

رئیس کمیته علمی همایش عطار نیشابور برگزاری همایش هایی از این قبیل را باعث یادآوری بزرگی و شخصیت والای انسانی و ادبی - عرفانی عطار نیشابوری و فرصتی مناسب برای ارائه آخرین دست آوردهای پژوهشی پیرامون تفکر و شخصیت او دانست و خاطر نشان کرد در این راستا، دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور، همانند سنوات گذشته با برگزاری بزرگداشت این روز خجسته دردو سطح علمی و فرهنگی، می کوشد این اندیشمند فرهیخته را هرچه با شکوه تر به علاقه مندان فرهنگ و ادب ایرانی و فارسی بشناساند.

دکتر سعیدی با اشاره به اینکه نیشابور یکی از شهرهای استراتژیک و مهم در تاریخ پرفراز و نشیب ایران است افزود: با وجود اینکه در طول تاریخ چندین بار از سوی دشمنان گوناگون مورد هجوم و شورش قرار گرفته اما همچنان پا برجا مانده و میراث دار فرهنگ ایران بزرگ به حساب می آید.

در ادامه از کتاب مرگ اندیشی در آثار عطار نیشابوری که توسط آقایان دکتر مهدی نوروز عضو هیئات علمی و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور با همکاری رضا جلیلی تالیف و رونمایی شد.

شایان ذکر است 30 اثر پژوهشی در بخش علمی همایش بزرگداشت ملی روز عطار نیشابوری پذیرفته شد که به 4 مقاله برتر علاوه بر هدایای نقدی نشان سیمرغ فیروزه ای که نماد نیشابور است اهدا شد.

نفرات برگزیده همایش عبارتند از: مقاله آقای دکتر مهدی نوروز عضو هیات علمی دانشگاه آزاد نیشابور رتبه اول و مقاله خانم دکتر فخراسلام عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی رتبه دوم و مقالات خانم دکتر نسرین فقیه ملک مرزبان و خانم رجبی نیا و مقاله خانم دکتر فریده داور مقدم به ترتیب سوم و چهارم شدند.

201/202

دریافت کننده: ناهید سمیعی / انتشار دهنده: پارسا فرخوی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۳۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامبیز نرماشیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه تجلیل از استادان و معلمان واحد زاهدان ضمن تبریک روز معلم با اشاره به منزلت و جایگاه معلم در عرصه توسعه و تعالی جامعه، گفت: معلم با داشتن شغل انبیا الهی نقش مهم و اساسی در حوزه تعلیم و تربیت بر عهده دارد و در جامعه انسانى، اساسى‌ترین کار، تعلیم و تربیت است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های منابع انسانی و ظرفیت اساتید استان سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: انسان‌سازی یکی از رسالت‌های بنیادین معلم است که در تعالیم اسلامى هیچ چیز با آن برابرى نمى‌کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: مدرسه و دانشگاه کارخانه انسان‌سازی است و استاد و معلم با آموزش و پرورش استعدادها، بستر این موضوع را فراهم می‌آوردند.

نرماشیری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی استادان استان سیستان و بلوچستان باید سمت بالفعل کردن ظرفیت‌های این استان گام برداشت، عنوان کرد: در این استان ظرفیت‌های بالقوه بسیاری برای اینکه به بالفعل تبدیل شود وجود دارد که دانشگاه می‌تواند با بهره‌مندی از اساتید متخصص و متعهد در این مهم، موفق عمل کند.

در بخش پایانی این مراسم از استادان منتخب، استاد مشاوران و اساتید فعال بسیجی تقدیر شد.

فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مزار شهدای گمنام واحد زاهدان با این شهدای والامقام تجدیدمیثاق کرد.

در این مراسم خیرمقدم توسط فرزند شهید پودینه از دانش‌آموزان مدارس سمای دخترانه زاهدان انجام و سرود سلام فرمانده جدید توسط گروه سرود مدرسه دخترانه سما زاهدان اجرا شد.

از دیگر برنامه‌های انجام شده در سفر یک روزه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد زاهدان، دیدار و نشست‌های صمیمی با استادان همیار فرهنگ، دانشجویان کانون‌ها، نشریات، تشکل‌ها و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما و حضور در مراسم تجلیل از مقام شامخ معلم در مدارس سمای زاهدان و همچنین دیدار با خانواده مرحوم علیرضا سرگلزایی هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و تسلیت و تقدیر از زحمات آن مرحوم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی