Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، صبح امروز برنامه گفتگو محور همراه با پرسش و پاسخ در خصوص بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعیبا حضور دکتر سید علی حسینی مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور برگزار شد.
این مراسم به صورت گفت و گو محور همراه با پرسش پاسخ بین دکتر سیدعلی حسینی و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور اجرا گردید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر سیدعلی حسینی در این مراسم به سوالات فرهنگی و اجتماعی دانشجویان پاسخ دادند .
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اجبار حجاب و خشونت در کشور گفت :بر طبق روایات به دلایل چهارگانه(قرآن ، سنت ، اجماع و عقل) حجاب برای زن و مرد در دین ما وجود دارد وامری ضروری است ، اما اگر برخورد خشونت بار وفیزیکی در جهت اجرا این امر صورت گیرد پسندیده نیست لذا برخورد خشونت بارقطعاً مورد قبول و پذیرش واقع نمیگردد.

سید علی حسینی در پاسخ به سوال دیگری با عنوان چه اتفاقی در نیشابور افتاده که باید شاهد آمار بالا طلاق باشیم ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی مدیریت فرهنگی ما در کشور عدم گفتمان سازی مناسب در خصوص فرهنگ و زیر مجموعه فرهنگ است ، ما در کشورمان فرهنگ را به صورت جزیره ای پیش برده ایم و زمانی که فرهنگ به صورت جزیره ای باشد هیچ راندمان و نتیجه ای نخواهد داشت ، فرهنگ زمانی موفق است که مدیریت فرهنگی بتواند در تمامی وزارت خانه ها کار خود را انجام دهد . ما باید در خصوص هر منطقه ای خوراک فرهنگی مناسب همان منطقه را داشته باشیم به طور مثال در مناطق اهل سنت کتاب های مناسب اهل سنت را نشر دهیم و...
ایشان یکی از دلایل طلاق را کم کاری متولیان آموزشی شهرستان دانسته که باعث افزایش روند طلاق در شهرستان گردیده است .
وی در ادامه در پاسخ به سوال برخورد گشت ارشاد در کشور اظهارداشت: گشت ارشاد هیچ ارتباطی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ندارد و این واژه از ابتدا اشتباه مورد استفاده قرار گرفته است . ارشاد صرفاً به معنی پند نیست و به معنا رشد انسان است که پند یکی از زیرمجموعه های آن قرار میگیرد . گشت ارشاد مرتبط با نیرو انتظامی است . قطعاً امر به معروف و نهی از منکر یکی از واجبات است که در جهت رشد انسان ها باید انجام گیرد اما این که حاکمیت ، دولت ، رئیس خانواده و .... بخواهد امر به معروف و نهی از منکر را با خشونت و تنبیه انجام دهد پذیرفتنی نیست . باید با گفتار خوب و نحوه بیان مناسب شخص مقابل را جذب کرد . گشت ارشاد به عنوان یک نمونه موعظه احسن اگر باشد در جهت رشد ، نصیحت ، رحمانی بودن با عطوفت بسیار عالی است اما اگر با دست بند زدن ، کتک زدن و خدایی نا کرده با ناسزا باشد به طور کل اصل ضروریات را زیر سوال می رود . لذا گشت ارشاد در اصل درست است اما از نظر محتوا باید این طور باشد.

دکتر حسینی در خصوص پاسخ به سوال تکلیف ربنا شجریان چیست تصریح کرد: اولاً این موضوع ربطی به بنده ندارد و باید از مسئولین صدا و سینما پرسیده شود اما به طور کلی می توانم بگویم که هنر گوهری است در تعریف فرهنگ و هنرمند باید در صدر نشیند و مخصوصاً هنرمند متعهد که آوازش اشعار عرفانی ، ربانی ، حافظ ، سعیدی ، مولانا ، فردوسی و آیات قرآنی است ، شجریان استاد قرآن است و قطعاً باید از اثر هنری فاخر ایشان استفاده شود ، بدون شک ما به عنوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شخصاً معتقدیم که حقوق مولف و پدیدآورنده هم باید رعایت گردد ، این کلیت است و این ماجرا حتماً جزئیاتی نیز دارد که بنده در جایگاهی نیستم در این خصوص صحبت کنم.
مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص لغو کنسرت ها نیز پاسخ داد: در خصوص اجرا برنامه هنری و حواشی آنمی خواهم توضیحی را بدهم ، از مدیران فرهنگی سوال دارم . قرار است کنسرتی در شهرستان نیشابور اجرا گردد که مسئولین فرهنگی مجوز داده اند و مسئولین سیاسی تایید کرده اند چرا با خانواده های خودشان در این کنسرت ها شرکت نمی کنند؟ برای آن هنری که تایید می کنند فاخر است . خودم بسیاری از این کنسرت ها را به عنوان فرد شرکت کرده ام ، در چند روز گذشته در کنسرت آرش ومسیح حضور داشته ام و در بسیاری دیگر از کنسرت ها مانند سالار عقیلی و ...حضور پیدا کردم.

انتهای پیام/

28 / 31 مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شجریان نیشابور دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شجریان نیشابور دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تجلیل و تقدیر از اساتید و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین علیه السلام، با تاکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، گفت: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال گذشته نشان می دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

بیشتر بخوانید: دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است

دکتر جهان بین با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می رسد در قوس نزول و سقوط می افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

وی با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید با هم باشند و این آن ایده جدید نجات بخش آموزش عالی است. تربیت تخصصی بر اساس آمایش سرزمین و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی اظهار کرد: خواسته جامعه و خانواده ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و... است.

وی با تأکید بر اینکه دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود، افزود: در دانشگاه باید از حافظه محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده انگاری در فهم وحل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می گیرد.

دکتر جهان بین در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

دیدار و گفت و گو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفتگو با اساتید همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل ها و کانونها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیات علمی تازه در گذشته، مرحوم دکتر سرگلی زاده از دیگر برنامه های سفر یک روزه دکتر جهان بین بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229282 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول