Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین همتی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با اشاره به عمده فعالیت های پژوهشی مرکز تحقیقات فناوری و فراورش مواد نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور اظهار کرد: حدود یک سال است که مرکز ما تأسیس شده و حوزه فعالیت‌مان نیز حوزه فناوری و فراوررش مواد نو است.

وی ادامه داد: محوریت کار ما روی بحث مزیت های نسبی منطقه متمرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اولین مرکز تحقیقات در حوزه مهندسی مواد در شرق کشور هستیم و تحقیقات علمی و صنعتی خود را با توجه به نیاز صنعت و جامعه برنامه‌ریزی می‌کنیم. کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های تخصصی پیشرفته در حوزه های مختلف مهندسی سبب شده خدمات مناسبی ارائه دهیم.

رئیس مرکز تحقیقات فناوری و فراورش مواد نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور تصریح کرد: امیدواریم با وجود شرایط نامساعد اقتصادی به فعالیت خود ادامه دهیم. بخشی از مشکلات ما به آیین نامه‌ها و بخشنامه‌ها برمی گردد که بسیار مبهم است.

همتی با اشاره به برگزاری گردهمایی سراسری رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در روز 20 اسفندماه 97 گفت: در این جلسه مدیران حقوقی و مالی دانشگاه آزاد اسلامی، پیشنهادها، انتقادات و دغدغه های رؤسای مراکز تحقیقاتی را گوش دادند، همین موضوع نشان می دهد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی نیز به خوبی می داند با مسئله ای اساسی در بخش آیین نامه ها و بخشنامه ها مواجه هستیم.

وی افزود: متأسفانه نمی توان هیچ حرکتی انجام داد چون بخشنامه ها، شفاف نیست؛ منافع پژوهشگر و منافع دانشگاه آزاد اسلامی به درستی در آیین نامه‌ها لحاظ نشده که به هیچ عنوان، اتفاق خوبی نیست.

رئیس مرکز تحقیقات فناوری و فراورش مواد نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در پایان گفت: البته برگزاری گردهمایی سراسری رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی نشان می دهد دکتر طهرانچی (رئیس دانشگاه آزاد اسلامی) نگاه ویژه ای به بحث پژوهش دارد و نقش مراکز تحقیقاتی را مهم قلمداد می کند. امیدواریم نتایج حمایت ها را در سال آینده به شکل ملموسی ببینیم.

انتهای پیام/

168 / 156 مرکز تحقیقات فناوری و فراورش مواد نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور دانشگاه آزاد اسلامی محمدحسین همتی همتی مرکز تحقیقات نیشابور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تأسیس، موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله طرح‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگان برجسته داشته است.
دکتر علیرضا رهایی افزود: دانش آموختگان این دانشگاه هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل دهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات استادان است.
وی ادامه داد: تلاش استادان در تربیت دانشجویان بسیار باارزش است؛ همچنان که در بیان بزرگان و رهبران ما در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این زمینه به بیانات مقام معظم رهبری اشاره و اضافه کرد: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر دارد؛ یا در بیانی دیگر که می‌فرمایند: اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلّم قرار می‌دهد.
رهایی خاطرنشان کرد: این دانشگاه به همت استادان منشاء کار‌های بزرگی در کشور است به طوری که در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم و موافقت‌نامه‌ تحقیقاتی بزرگی امضا شد و همچنین موافقت‌نامه‌ دیگری برای به دست گرفتن طرح تحقیقاتی در حوزه دریا و مهندسی دریا قطعی شد.
وی تأکید کرد: تقریباً ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم، اما پیشرفت و به نتیجه رسیدن این طرح‌ها نیازمند همکاری و تلاش استادان است.

دیگر خبرها

  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد