Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور گفت: این واحد دانشگاهی توانایی تولید قطعات یدکی با روش ریخته‌گری برای صنعت خودروسازی و دیگر صنایع را دارد.

احمد زنده‌دل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در نیشابور در شماره 26 از سلسله‌ گزارش‌ها و گفتگوهای معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در این زمینه را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توصیه رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان و فعالان جوان در عرصه علم و فناوری و کار آزمایشگاهی در راستای جهش تولید در ارزیابی خود از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور اظهار کرد: با توجه به امکانات موجود در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های این واحد دانشگاهی می‌توان استانداردسازی مجموعه را به انجام رساند و درباره تولید و فراهم‌کردن بستری مناسب برای مونتاژ امکانات صنعتی برنامه‌ریزی کرد.

بیشتر بخوانید:

پیگیری اخذ مجوز آزمایشگاه همکار صنایع غذایی و دارویی

تحقق جهش تولید با هم‌اندیشی دانشگاهیان و صنعتگران

آزمایشگاه «همکار استاندارد نفت» در مرحله اخذ مجوز است

زنده‌دل افزود: با توجه به وجود رشته‌های علوم پایه و فنی مهندسی در آینده نه‌چندان دور با برنامه‌ریزی مناسب می‌توان تولیدات صنعتی مناسبی برای درآمدزایی به جامعه صنعتی ارائه کرد.در این راستا، واحد دانشگاهی نیشابور توانایی تولید قطعات یدکی ریخته‌گری برای صنعت خودروسازی و دیگر صنایع را دارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: کارگاه ریخته‌گری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور با دارابودن انواع کوره‌های ذوب القایی در خلأ، القایی، دوار و زمینی، توان ذوب و ریخته‌گری انواع آلیاژهای آهنی و غیرآهنی را دارد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در پاسخ به این پرسش که چه دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در این دانشگاه وجود دارد؟ بیان کرد: دستگاه SEM، دستگاه FTIR، دستگاه جذب اتمی، دستگاه GC/MAS، دستگاه HPLC، دستگاه REAL-time، دستگاه PCR، دستگاه پتانسیواستات، دستگاه میکروسکوپ اینوِرت و میکروسکوپ‌های متالوگرافی، سانتریفیوژ یخچالدار، فریزر 80- و دستگاه کشش دومحوری و ...  از دستگاه‌هایی است که در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در خدمت دانشجویان، پژوهشگران و محققان است.

وی در پاسخ به اینکه کاربرد این دستگاه‌ها برای چه گروه‌های تحصیلی و پژوهشی است، عنوان کرد: این دستگاه‌ها برای دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی و رشته‌های علوم پایه و پزشکی کاربرد دارند.

زنده‌دل در مورد تبدیل آزمایشگاه‌های واحد نیشابور به آزمایشگاه همکار استاندارد توضیح داد: مکاتبات اولیه برای این کار انجام شده و در دست اقدام است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور درباره اقدامات این دانشگاه برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارشناسان و همکاران آزمایشگاهی و تهیه دفترچه‌های راهنما برای روند استفاده صحیح و منطقی از امکانات موجود ازجمله این اقدامات است.

زنده‌دل در پاسخ به این پرسش که در زمینه سامانه‌های ساها و ساتا چه فعالیت‌هایی داشته‌اید؟ یادآور شد: تمام مراحل اجرایی بخشنامه‌های مربوط به انجام رسیده و در برخی موارد همکاری لازم با مراجعه‌کنندگان به‌منظور استفاده از امکانات موجود با نرخ مصوب سامانه انجام شده است.

وی درباره تولید محصولات بهداشتی و درمانی در دوره مبارزه با کرونا گفت: با توجه به امکانات موجود، محلول‌هایی برای ضدعفونی خودروی شهروندان تهیه شد و در مرحله نخست پیک کرونا به‌صورت رایگان در پارکینگ مجموعه آبی این دانشگاه مورد استفاده قرار گرفت.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور از پیوستن شبکه آزمایشگاهی این دانشگاه به شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری هم خبر داد.

انتهای پیام/4062/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور صنعت خودروسازی آزمایشگاه های دانشگاه آزاد آزمایشگاه همکار استاندارد ظرفیت های آزمایشگاهی معاون علمی و پژوهش کار آزمایشگاهی امکانات موجود آزمایشگاه ها دستگاه ها ریخته گری زنده دل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۰۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تجلیل و تقدیر از اساتید و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین علیه السلام، با تاکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، گفت: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال گذشته نشان می دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

بیشتر بخوانید: دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است

دکتر جهان بین با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می رسد در قوس نزول و سقوط می افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

وی با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید با هم باشند و این آن ایده جدید نجات بخش آموزش عالی است. تربیت تخصصی بر اساس آمایش سرزمین و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی اظهار کرد: خواسته جامعه و خانواده ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و... است.

وی با تأکید بر اینکه دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود، افزود: در دانشگاه باید از حافظه محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده انگاری در فهم وحل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می گیرد.

دکتر جهان بین در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

دیدار و گفت و گو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفتگو با اساتید همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل ها و کانونها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیات علمی تازه در گذشته، مرحوم دکتر سرگلی زاده از دیگر برنامه های سفر یک روزه دکتر جهان بین بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229282 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی